Cele mai ieftine telefoane cu Android

Cele mai ieftine telefoane cu Android

Cele mai ieftine telefoane cu Android pe care le puteti cumpara din magazin, fara contract de abonare sunt: Allview A4 All, E-Boda Sunny V35, Allview A4 Duo, UTOK 350D, Samsung Galaxy Neo si Gigabyte Gsmart Tuku T2.

Nu trebuie sa aveti asteptari prea mari, pretul mic, de cele mai multe ori, vine cu rabaturi serioase la dotarile tehnici ale telefoanelor.

Printre telefoanele cu Android din acest top este posibil sa existe si best deal-uri, telefoane care sa surprinda placut chiar daca nu veti da pe el mai mult de 500 lei.

6 telefoane cu Android ieftine:

Allview A4 All
E-Boda Sunny V35
Allview A4 Duo
UTOK 350D
Samsung Galaxy Neo
Gigabyte Gsmart Tuku T2 (Recomandat)

Cele mai ieftine telefoane cu Android:

Allview A4 All

Allview A4 All

 Cumpara acum telefonul Allview A4 All la un pret foarte mic!

Allview A4 All are procesor Cortex A9 cu frecventa de 1GHZ, RAM de 256 MB, spatiu de stocare intern de 512 MB, display Super LCD cu diagonala de 3.5 inch si rezolutia de 320 x 480 pixeli.

Camera foto are rezolutia de 2 MP, nu dispune de bitz. Acumulatroul are capacitatea de 1500 mAh si ofera o durata de convorbire 3G de aproximativ 5 ore.

Sistemul de operare preinstalat pe Allview A4 All este Android 2.3 Gingerbread.

Allview A4 All este un telefon cu android dual SIM ce costa 330 lei.

E-Boda Sunny V35

E-Boda Sunny

 Cumpara de aici telefonul E-Boda Sunny V35!

E-Boda Sunny V35 este dotat cu un procesor Dual-Core decent, MT6572, ce ruleaza la frecventa de 1.2 GHz, are 512 MB memorie RAM si 4 GB spatiu intern de stocare, spatiul intern poate fi extins prin intermediul unui card microSD.

Display-ul IPS LCD are diagonala de 3.5 inch cu rezolutia de 480 x 320 pixeli. Camera principala este de 2 Mp, iar cea secundara de 0.3 Mp.

Acumulatorul are capacitatea de 1300 mAh. Sistemul de operare este mult mai recent decat cel al lui A4 All, E-Boda Sunny V35  ruleaza Android v4.2 Jealy Bean Plus. 

Dual SIM-ul E-Boda Sunny V35 costa, ca si Allview-ul de mai sus, 330 lei.

Allview A4 Duo

Allview A4 Duo

 Cumpara de aici telefonul Allview A4 Duo la un pret bun!

Allview A4 Duo este un fel de big brother comparativ cu Allview A4 All, acesta avand componente mai performante, dar si un pret mai mare fata de primul telefon din acest articol.

Allview A4 Duo are un procesor Dual-Core cu frecventa de 1 GHz, memoria RAM de 512 MB si display TFT cu diagonala de 3.5 inch. Camera foto are rezolutia de 2 Mp si este insotita de functii precum Geotagging si detectarea fetei. Acumulatorul este de 1200 mAh, iar sistemul de operare preinstalat Android 4.1 Jelly Bean.

Ca majoritatea smartphone-urilor Allview, cu exceptia lui X1 Soul, si A4 Duo este un Dual SIM. 

Allview A4 Duo costa 350 lei.

UTOK 350D

UTOK 350D

 Cumpara acum telefonu Utok 350D!

UTOK 350D este echipat cu un procesor MediaTek 6572M Dual Core cu frecventa de 1 GHz, memoria RAM este de 512 MB, iar spatiul intern de stocare are capacitatea de 4 GB.

Display-ul TFT are diagonala de 3.5 inch, acumulatorul este de  tip Li-Ion cu marimea de 1500 mAh, iar camera foto este de 2 Mp. O.S.-ul preinstalat pe telefonul celor de la UTOK este Android v4.2 Jelly Bean Plus. 

UTOK 350D este un smartphone dual SIM si costa 380 lei.

Samsung Galaxy Neo

samsung galaxy neo

Profita de ocazie, cumpara acum telefonul Samsung Galaxy Neo!

Galaxy Neo are un procesor Cortex A9 cu frecventa de 850 MHz, cel mai mic procesor comparativ cu telefoanele care fac subiectul acestui articol.

Memoria interna este de 4 GB, exstensibila printr-un card microSD.  Display-ul TFT cu diagonala de 3 inch are rezolutia de 240 x 320 pixeli. Camera foto este de 2 Mp, iar acumulatorul de 1200 mAh.

Galaxy Neo ruleaza Android 4.1 Jelly Bean, fiind un Dua-SIM modest produs de Samsung mai mult ca sa fie la numar.

Samsung Galaxy Neo costa 400 lei.

Gigabyte Gsmart Tuku T2 (Recomandat)

Gigabyte Gsmart Tuku T2

 Cumpara telefonul Tuku T2 la un pret mic!

Cel mai performant telefon entry-level pe care vi-l prezentam, Gygabite Gsmart Tuku T2 este echipat cu un procesor MSM8225 dual-core cu frecventa de 1 GHz si memorie RAM de 512 MB.

Memoria interna este de 4 GB, existand posibilitatea de a-i mai adauga  inca 32 GB printr-un card microSD. Display-ul TFT are diagonala de 4 inch si rezolutia de 480 x 800 pixeli.

Acumulatorul are capacitatea de 1500 mAh si ofera o autonomie de 7 ore de convorbiri 3G. Senzorul camerei foto principale este de 5 Mp, iar cel al camerei secundare este de 0.3 Mp.

Gygabite Gsmart Tuku T2 ruleaza vesiunea 4.0 Ice Cream Sandwitch a sistemului de operare Android.

Gygabite Gsmart Tuku T2 costa 500 lei.

Concluzii/recomandari

Daca ar fi sa realizam un top al celor mai ieftine telefoane cu Android, care ar putea fi intitulat fara probleme si “Cele mai ieftine Dual SIM-uri cu Android”, pe prima pozitie s-ar afla smartphone-ul Gygabite Gsmart Tuku T2, cel mai performant telefon din acest articol are cel mai mare display si cea mai perfomanta camera foto, este recomandarea noastra pentru 2013. 

Cand vorbesti de un telefon care costa intre 300 si 500 lei nu prea ai asteptari mari, dar, dupa cum cei de laGygabite si E-Boda ne demonstreaza, daca se vrea, se poate.

Samsung, din punctul nostru de vedere, are cel mai slab telefon, iar pretul nu corespunde nici pe aproape cu dotarile telefonului.

Allview au telefoane cu spacificatii modeste, ce nu atrag nici prin aspect, dar care au preturi putin cam mari, comparativ cu concurenta. 

Voteaza acest articol

Click pentru detalii!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>