Reduceri insemnate de pret la telefoanele: HTC One, LG G Flex si Galaxy Note 3

Reduceri insemnate de pret la telefoanele: HTC One, LG G Flex si Galaxy Note 3

Din luna decembrie 2013 si pana in momentul de fata, martie 2014, pretul telefoanelor de top: LG G Flex, HTC One si Samsung Galaxy Note 3 au scazut cu cateva sute de lei bune.

Cea mai mare devalorizare a pretului o cunoaste phablet-ul curbat LG G Flex. In luna decembrie acesta costa 3400 lei, acum costa cu 700 de lei mai putin si anume: 2699 lei.

LG G Flex black

Cumpara de aici telefonul LG G Flex!

Pe locul doi, la scaderea pretului, se situeaza smartphone-ul HTC One. Apropierea lansarii lui All New One, asa se numeste flagshipul de anul acesta al celor de la HTC, a scazut pretul lui One cu 400 de lei.

HTC One, versiunea single-SIM cu memorie de 32 GB, costa in luna decembrie 2600 lei, acum il poti cumpara cu 2199 lei 1949 lei.

htc-one-blue

Cumpara de aici telefonul HTC One

HTC One Dual-SIM avea un pret de 2900 lei in luna decembrie, acum acesta costa 2499 lei.

Si, cred ca cel mai indragit phablet din toate timpurile, Samsung Galaxy Note 3 a cunoscut o devalorizare considerabila a pretului.

In luna decembrie 2013, daca iti doreai un Note 3 trebuia sa scoti din buzunar nu mai putin de 2829 lei. Acum il poti cumpara cu 2449 lei 2229 lei.

Samsung Galaxy Note3 la un pret foarte bun

Cumpara de aici phabletul Galaxy Note 3!

Cei care au asteptat rabdatori ieftinirea unuia dintre telefoanele de mai sus isi pot cumpara acum dispozitivul dorit la un pret mult mai bun decat daca l-ar fi cumparat la finele lui 2013.

Probabil ca odata ce vor trece mai multe luni din 2014, toate telefoanele produse in anii trecuti vor cunoaste devalorizari importante ale preturilor.

Cel mai mult imi face cu ochiul phabletul Galaxy Note 3. Acesta costa mai putin decat un Galaxy S5, dar, din punctul meu de vedere, este peste acesta aproape la toate capitolele.

Voteaza acest articol

Click pentru detalii!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>