Top 5 cele mai bune telefoane cu Android din luna martie

Top 5 cele mai bune telefoane cu Android din luna martie

Topul de luna aceasta cu cele mai performante 5 telefoane cu Android este compus din telefoane produse de Allview, Sony, Samsung si LG.

In stabilirea pozitiilor ocupate am luat in considerare atat performantele tehnice, preturile, precum si gradul de noutate si inovatie al fiecarui telefon in parte.

Telefoanele ce compun acest clasament sunt: Samsung Galaxy S5, LG G2, Sony Xperia Z2, Allview X1 Xtreme si Samsung Galaxy Note 3.

Unele telefoane, LG G2 si Galaxy Note 3, au fost prezentate anul trecut, au fost si inca sunt etaloane in segmentul lor de piata, iar acum, odata cu trecerea timpului, pretul acestora a scazut considerabil.

Telefoanele Galaxy S5, X1 Xtreme si Xperia Z2 sunt flagshipurile de anul acesta al companiilor Samsung, Sony si Allview.

Surpriza cea mai mare din acest top este smartphone-ul Allview X1 Xtreme, acesta ofera o multime de specificatii de top la un pret mic.

Top 5 cele mai bune telefoane cu Android din luna martie:

5. LG G2 – pret 1999 lei

LG G2- tefonul cel mai performant de pe piata

 Cumpara de aici smartphone-ul LG G2!

LG G2 este unul dintre cele mai performante telefoane aparute in 2013. In Romania a ajuns de putin timp, acum acesta poate fi cumparat atat de la magazine online si clasice, cat si de la operatorii de telefonie mobila.

Principalele caracteristici tehnice ale lui G2 sunt: display IPS Full HD cu diagonala de 5.2 inch, procesor Quad-Core Snapdragon 800 ce ruleaza la frecventa de 2.26 GHz, 2 GB memorie RAM, camera foto de 13 MP si acumulator cu capacitatea de 3000 mAj.

Cel mai mare neajuns al lui LG G2 este reprezentat de lipsa slotului pentru carduri de memorie. Spatiul de stocare total este de 16 GB, din care disponibili efectiv doar 10 GB.

4. Samsung Galaxy S5 – pret 3159 lei

Samsung Galaxy s5 Black

 

Precomanda de aici smartphone-ul Galaxy S5!

Galaxy S5 a fost asteptat cu mult entuziasm de toti fanii Samsung si nu numai. Din punctul de vedere al multora, Samsung a dezamagit, dar, cu toate acestea, Galaxy S5 va fi unul dintre cele mai populare telefoane de anul acesta.

Galaxy S5 iese in evidenta prin senzorul pentru ritmul cardiac, senzorul pentru amprenta si rezistenta la apa si praf.

Principalele caracteristici tehnice ale lui Galaxy S5 sunt: display Super AMOLED Full HD de 5.1 inch, procesor Quad-Core Snapdragon 801 cu frecventa de 2.5 GHz, memorie RAM de 2 GB, camera foto de 16 MP si acumulator cu capacitatea de 2800 mAh.

3. Allview X1 Xtreme – pret 1999 lei

Allvieew X1 Xtreme cel mai mare telefon Allview

 

Precomanda de aici telefonul X1 Xtreme!

Cei de la Allview s-au pus serios pe treaba si au atacat in forta segmentul telefoanelor cu Android Single-SIM. X1 Xtreme este cel mai performant din cele trei modele Allview cu o singura cartela.

Dotarile lui X1 Xtreme cuprind: display IPS Full HD cu diagonala de 5.5 inch, 3 GB memorie RAM, procesor Snapdragon 800 Quad-Core cu frecventa de 2.155 GHz, camera foto de 16 MP si acumulator de 2500 mAh.

Acumulatorul imi pare cam mic, dar in rest telefonul este un super telefon in adevaratul sens al cuvantului.

2. Sony Xperia Z2 – pret aproximativ 3200 lei

Sony_Xperia_Z2_dotari

Sony au scos un nou super telefon la doar 6 luni dupa ce au scos Xperia Z1. Xperia Z2 este un upgrade al acestuia. Daca ai un Xperia Z1 probabil ca trecerea la Xperia Z2 este inutila.

Lista cu dotari a lui Xperia Z2 cuprinde: 3 GB RAM, display Full HD de 5.2 inch, procesor Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, camera foto de 20.7 MP si acumulator cu capacitatea de 3200 mAh.

In momentul de fata nu se cunoaste data la care Sony va face disponibil smartphone-ul Xperia Z2.

1. Samsung Galaxy Note 3 – 2369 lei pret 2229 lei

Samsung Galaxy Note3 la un pret foarte bun

 

Cumpara de aici smartphone-ul Galaxy Note 3!

Surprinzator sau nu, din punctul meu de vedere, Galaxy Note 3 este cel mai bun telefon cu Android pe care-l poti cumpara la momentul de fata. 

Cu toate ca a fost scos in 2013, Note 3 este un super telefon in adevaratul sens al cuvantului, iar acum, are un pret cu 460 de lei mai mic decat in decembrie. 

Dotarile tehnice Galaxy Note 3: display Super AMOLED Full HD cu diagonala de 5.7 inch, procesor Quad-Core cu frecventa de 2.3 GHz, 3 GB memorie RAM, camera foto de 13 MP si acumulator cu capacitatea de 3200 mAh.

Pe care-l consideri cel mai bun?

Voteaza acest articol

Click pentru detalii!

You may also like...

1 Response

  1. Si Huawei-urile sunt performante, eu as opta catre un Huawei, in special Huawei Honor 3X G750, e de-o performanta egala cu Samsung, la preturi foarte mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>